Våra olika paket

Start
per månad
KrNoll
500
Bästa sättet att lära känna Mailjogger. Börja här och uppgradera senare. Kostnadsfria mail.
OÄNDLIGT prenumeranter
500 emails
Kom igång
Bas
per månad
Kr199
5.000
Ladda upp en lista med oändligt antal prenumeranter och skicka upp till 5.000 mail per månad.
OÄNDLIGT prenumeranter
5.000 emails
UPPGRADERA
Grande
per månad
Kr899
50,000
Ladda upp en lista med oändligt antal prenumeranter och skicka upp till 50.000 mail per månad.
OÄNDLIGT prenumeranter
50.000 emails
UPPGRADERA
Business
per månad
Kr1299
100.000
Ladda upp en lista med oändligt antal prenumeranter och skicka upp till 100.000 mail per månad.
OÄNDLIGT prenumeranter
100.000 emails
UPPGRADERA

Hör gärna av dig om du har några frågor angående paketen. Klicka här!

När du fyller i din e-post i ”Kom igång”-formuläret, skickar vi dig en bekräftelse med inloggningsuppgifter. Du behöver inget kreditkort och det är helt riskfritt. Kör hårt!

Vanliga frågor och svar

Beställ bara ett paket som passar dig och ange samma e-post som du loggar in med. De nya krediterna läggs till i ditt konto inom 24h.

Oj, har du fortfarande inte bestämt dig? Vi uppmuntrar gärna våra kunder att jämföra oss och våra priser med branschkollegornas. Sen kanske du kan berätta för oss varför vi fick den stora äran.

Givetvis tillåter vi inte spam! Å andra sidan vet du det säkert redan. Eller hur? Alla dina prenumeranter skall aktivt prenumerera på dina utskick och vara verifierade.

När du har fyllt i dina uppgifter och skickat in din beställning registrerar vi dig som kund. Vi skickar då ut en kvartalsfaktura på 30 dagar och du betalar in på vårt bankgiro. Med andra ord. Precis som det är brukligt.

Kul! Det skulle säkert vara ett sant nöje att få jobba med dig. Skicka oss lite information om dig, så återkommer vi. Maila då in till affiliate_ap@mailjogger.com

När du väl har loggat in på ditt gratiskonto kommer du snabbt inse att det mesta är ganska självklart. Att skapa ett konto hos oss är riskfritt och sker utan bindning. Givetvis finns vi även till hands för att ge dig en bra start!