Det här är Mailjogger

Låt oss smyga in bakom kulisserna och ta en titt på vilka funktioner som ingår i denna briljanta marknadsföringstjänst. Fortsätt bläddra ner...var inte så blyg!


Oh, har vi förresten sagt att


Vilka är då de absolut viktigaste funktionerna?

Vi har listat ner några till dig här på sidan. Givetvis finns det väldigt många fler att upptäcka, när du väl har lärt känna systemet och vi svarar gladeligen på alla dina raketforskarfrågor! Vi hoppas dock att du nu har allt du behöver för att komma igång 🙂 Mailjogger är skapad för att vara extremt enkelt att använda utan att tumma på kvalitet eller design.

Dra och släpp innehåll

Gudomliga mallar

Förvalta kontakter och listor

Rikta in dig på de som har interagerat

Enastående insikter

Detaljerade rapporter och analyser

Säker och pålitlig leverans

Design

Himlen är gränslös när det gäller design, eller hur? Mailjogger låter dig skapa exakt det du behöver och vill ha. Använd våra startklara mallar eller använd de som inspiration till din design. Du kan även spara egna mallar och skapa nya html-mallar.

Statistik

Statistik i realtid och överskådliga rapporter visar dig precis hur dina prenumeranter svarar på dina e-postkampanjer. Detta hjälper dig sedan att planera ännu effektivare kampanjer. I all framtid. För alltid och evigt.

Responsiv

Samtliga våra mallar är responsiva. Du behöver inte tänka på saker som bildstorlek, bredd på e-post, etc. Skapa bara ett snyggt utskick, klicka på förhandsgranska och Voila! Du är nu startklar!

Retargeting

När du gör ett utskick kommer vissa läsare att klicka på länkarna i mailet, eller hur? Toppen! Och det är just precis dessa som du vill kontakta igen med t.ex. ett riktat erbjudande. Varför? För att du gillar att göra affärer och nu har tillgång till en aktiv målgrupp.